Анастасія Шелевицька -

Анастасія Шелевицька

Провідний лікар-педіатр, консультант з грудного вигодовування, організатор “Медичні пікніки” та “Наукові пікніки”

Я дитячий лікар та консультант з грудного вигодовування. Допоможу зробити батьківство легшим, навчу краще розуміти ваше немовля.

Спостерігаю малюків від народження, допоможу налагодити грудне вигодовування на будь-якому етапі. Разом переможемо біль, який міг виникнути. Допомагаю справитись з лактостазом та післяпологовим нагрубанням без болю.

А коли малюк трохи подорослішає, підкажу вам, як правильно організувати перше знайомство з їжею, прикорм. Без «останньої ложечки» і з формуванням здорових харчових звичок на майбутнє.

Дитина довго кашляє чи часто хворіє? Щоразу звичайні соплі закінчуються бронхітом та свистом? Я знаю, як допомогти дитині, звертайтесь.

Малюк захворів і ви розгублені? Ви також можете звернутись до мене. Лихоманка, діарея, нежить, біль – всі ці симптоми іноді лякають та насторожують, але важливо мати план дій, знати, як допомогти покращити стан і не пропустити «червоні прапорці». Чітко, спокійно і покроково ми цей план створимо разом.

Максимум зусиль на прийомі я спрямовую на те, щоб малюку було комфортно. Ігри, музика, танці.
А батькам спокійно, і вони виходили від мене з відчуттям спокою та розумінням подальшого плану дій.

Ми на одному боці з родиною. Мій маленький девіз: «рятую батьківські нерви». Для мене важливо позбавити родину зайвих забобонів, пересторог і страхів.

Я часто є спікером на професійних конференціях для колег. Ділюсь власними знаннями та досвідом, щоб ще більше родин по всій Україні мали відповіді на свої питання та сучасні підходи в лікуванні.

А ще ви мене можете щотижня побачити в ефірі телеканалу 1+1 у програмі «Сніданок з 1+1», постійним експертом якої я є. Говоримо про важливі питання здоров’я, розвитку, руйнуємо поширені міфи.

Кошик