Зубні щіточки для малят -

Зубні щіточки для малят

Ми даруємо нашим маленьким клієнтам зубні щіточки на честь прорізування перших зубів! Цю щіточку малюк точно полюбить. Яскрава, м\’яка і зручна. З протилежного боку – спеціальний \”гризунок\”.

Нагадаємо:

 Чистити зуби потрібно починати не з 1 року і не з 2 років. А прямо з першого зуба! Чим краще ви доглядаєте за зубками дитини – тим менше шансів, що вам доведеться терміново шукати клініку, де добре лікують карієс.

Є вагомі наукові підтвердження, що ГВ ночами, навіть після 1 року – ніяк не шкодить зубам. Хоча багато стоматологи не можуть з цим змиритися і стверджують зворотне.
А ось поїдання штучної суміші в нічний час, тривале використання пустушки дійсно може підвищити ризик карієсу. Якщо ви використовуєте соску, коли зубки у малюка вже прорізалися, купуйте нову щомісяця.

 Чи використовувати пасту для чищення зубів з самого початку? Можна. Обсяг пасти – розміром з рисове зернятко, це цілком безпечно при ковтанні, так що не турбуйтеся про те, що ваша дитина ще не вміє полоскати рот. Паста повинна бути з фтором, це зміцнює емаль і краще захищає від карієсу.

 Купуйте нову зубну щіточку кожні 3 місяці. Не забувайте про контрольні візити до стоматолога – 3-4 рази на рік. 

Кошик