Блог -

Блог

Навіщо вам бакпосів?

Умовно, всі мікроорганізми, які населяють нас, діляться на три групи – непатогенні, умовно-патогенні, та патогенні. Якщо перекласти, то «погані», «більш-менш погані», або ті, що можуть ставати поганими за певних умов», та «хороші». Ми населені різними мікроорганізмами та маємо гармонійно співіснувати з ними.

Навіщо вам бакпосів? Читати далі »

Збільшені лімфовузли: чи варто панікувати?

У дитини збільшені лімфовузли – що робити? Чи можна щеплювати, якщо є збільшені лімфовузли? Чи потрібне обстеження, коли бити на сполох? Як довго можуть бути збільшені лімфовузли? Чи може це бути ознакою небезпеки?

Збільшені лімфовузли: чи варто панікувати? Читати далі »

Рентгенографія: види, показання, переваги

[cherry_row] [cherry_col size_md=\”12\”] Рентгенівське обстеження – це найдавніша і найчастіше застосовувана форма медичних зображень. Може бути проведена для виявлення найрізноманітніших травм та захворювань, у пацієнтів будь-якого віку, навіть новонароджених. Які захворювання можна діагностувати за допомогою рентгенографії? 1. Органи грудної клітини: пневмонії; пухлини; вроджені аномалії розвитку; травма кровоносних судин або легенів; сторонні тіла дихальних шляхів. 2. […]

Рентгенографія: види, показання, переваги Читати далі »

Кошик